Långsam konditionsträning för din hopp/dressyrhäst eller kanske testa en träningstävling på Jägersro?

TESTA PÅ GALOPPSITS I LÅNGSAMMA TEMPON:

-Boka lektion hos mej på munkaljungbyridcenter.se

-Är det barn så har jag skolhästar tom 42 kg ,  större ryttare är välkomna med egen ponny/ridhäst. (Ridskolan eller privatlektioner).

-All träning efter Era önskemål, man kan givetvis konditionsträna i trav och långsam galopp.

TRÄNINGSTÄVLINGAR I  MALMÖ
Rosett till alla- ingen licens eller speciell utrustning krävs- alla klubbar/raser välkomna! PONNY/RIDHÄST -normal ridhäst kondis räcker för att vara med.

BOKA GRATIS TRÄNINGSKVÄLL PÅ DIN RIDKLUBB!
Testa jockeysits i långsamma tempon i Ert ridhus, bra sitsträning, funkar även för nybörjare/ridskoleelever (då blir det mest skritt o trav), lite galopp o ev något minihinder för de rutinerade. Filmvisning och lite teori. Kräver en vuxen på er klubb som ansvarar för bokning.

PRIVATLEKTION
Ring och boka (Ängelholm eller Jägersro).

KOM PÅ DAGLÄGER
PROVA PÅ GALOPPSITS MED DIN PONNY/HÄST! Inga förkunskaper krävs. Teori ingår-efter kursdagen kan den som vill lösa licens för ponnygalopp. Ring för intresse.

LICENSLOPP FÖR PONNY

  • Det är billigt att tävla ponnygalopp- och jättefina priser! Täcken, fina rosetter, transportbidrag .
  • Du behöver ingen dyr eller snabb häst- alla får delta- även chans att få rida tex  SM.
  • Dina tävlingsbanor: Jägersro, Göteborg, Blommeröd, Täby, Strömsholm, Oslo, Köpenhamn.

LÄNKAR:
www.svenskgalopp.se klicka UNGGALOPP

Se Musse Hasselvalls filmtrailer om vägen till jockey

FÖRSÄKRING

Deltagare/målsman ansvarar själv för att kontrollera försäkringsskydd för deltagare o medföljare. Ridklubbars försäkring täcker sällan privatträning och medföljande personer (kompisar osv). Vi kan tyvärr inte ta emot oförsäkrade ekipage. Endast personer med egen olycksfallsförsäkring får vistas på hästparkering, banor, stall- gäller även medföljare.

UTRUSTNING

Ev martingal eller en halsrem är bra att ha. Hjälm och skyddsväst obligatorisk. I övrigt fungerar din vanliga utrustning (givetvis bra hela gjordar, stroppar osv).Förbygel kan vara bra att ha för att hålla sadeln på plats. Till träningstävling behövs någon typ av glasögon -då det är risk för att ev. få grus på sig från framförvarande häst.

 

TRÄNINGSTÄVLING – JÄGERSRO

Ponny och ridhäst av alla raser är välkomna. Alla klubbar välkomna.(Och även du som inte är medlem i någon klubb). Det enda som krävs är egen olycksfallsförsäkring. Vi rider på en jättefin gräsbana med MYCKET BRA UNDERLAG. Normal ridhästkondis är allt som krävs.

KONDITIONSTRÄNING

Lätt konditions träning för häst/ponny.  Du får hjälp att kolla din hästs konditionsstatus och lägga upp ett lämpligt träningsprogram.

 

shettisar grusträntäby

 

Leave a reply