DATUM VANLIG TRÄNING (se fb eller boka egen tid, egen eller skolhäst).

DAGRIDLÄGER  09.30- ca 15.00  DATUM: 5/6+29/6+9/7+8/8+13/8 (eller önskemål om ni är ett helt gäng).  Varje månad även kursdag i samband med Pay and jump/ minicross, se separat info för det. Daglägen är lugnare med bara små grupper, Pay and jumpkurserna är här mer folk och  många privathästar.

Två grupper med ca 4 ryttare i varje. En nybörjargrupp + en för ryttare med rutin som kan få testa lätta  terränghinder om så önskas. Vissa ridskoleponnyer går ev i bägge grupper. Förälder kan lämna av eller stanna efter önskemål.  Dock behöver du stanna kvar som förälder om det gäller små barn i nybörjargruppen som måste ledas.

Två ridpass+ teori. Matsäck medtages. Man har egen försäkring. Hjälm/ väst kan lånas. Bindande anmälan senast tre dagar före med inbetald kursavgift på bg 5955-9542.  Checka av att ponny finns ledig i din storlek före inbetalning, om du vill ha skolhäst.

Vid sjukdom kan du ordna en ersättare i samma viktklass. Kursavgift 800 på skolponny, 700 kr för privathäst (inkl minihage, alt 800 kr inkl box).

VID ANMÄLAN ANGE önskat daglägerdatum samt

längd, vikt och ridvana alt nybörjare. På ridskoleponny är maxvikt 65 kg.

Medtag regnkläder+ varm jacka då vi är utomhus. Publikhus under tak finns.

Anmälan/ frågor 070-5526300   ahovslageri.se@gmail.com

Lillstugan kan hyras om någon vill komma kvällen före, 2 bäddar men inget kök.

Vi har fyra ridskoleponnyer , en shettis max 30 kg och tre större. Det är snälla äldre hästar, och den som vill kan prova gå i vatten mm.  Den som anmäler till gruppen med mer ridvana får acceptera att vi bara hoppar lågt i lugna tempon med hänsyn till hästarnas ålder.

 

 

 

Leave a reply