Plats:  www.munkajungbyridcenter.se  ÖPPEN FÖR ALLA

Vi kör måndagskvällar kl 18.00  Något tillfälle kan ev skjutas fram en vecka.

Alla välkomna- är du inte med i klubb, kan du välja klubb under kursens gång.

 

 

 

Alla delprovstillfällen -de teoretiska ingår- för dej som vill göra prov för kort. Om man missar delprovsgång får man göra detta vid nästa kurs (vilket ibland kan dröja).

FÅR DU INGET SVAR EFTER DIN ANMÄLAN- RING ELLER SMSA! Haft lite meljproblem.

Info: www.munkaljungbyridcenter.se

Anmäl på ahovslageri.se@gmail.com    Kursavgift för själva gröna kortet =700kr +100kr du betalar in på din egen TDB efter kursstart. Endast kurs, för att lära mer (utan att ta kort) 300kr.

Jag anordnar Gröntkort-utbildningar kontinuerligt. Utbildningarna hålls efter intresse – datum kommer upp på hemsidan, eller lägg till mej på Facebook (Anna-Maria Andersson eller munkaljungbyridcenter.se). Du anmäler dig direkt till mig antingen via  formuläret här intill eller på sms/telefon 070-55 26 300(ange din mejl). Är ni många från  samma klubb, kan vi tillsammans boka in  datum – ev. även hos Er. Det blir dock ofta en del avhopp i sista stund, därför måste ni i så fall vara ganska många- samt någon från er som har tid att samla ihop deltagare, fixa lokal mm).

Bra att veta

Du behöver inte ha med dig hästen till kursen. Det år man är 12 men fyller 13 får man tidigast ta eget kort- för yngre ryttare/kuskar är det förälder som tar kortet. Barnen tar sedan eget kort när de är tillräckligt gamla. Även om du har barn som är gamla nog att ta eget kort – är det bra att som förälder gå kursen. Du är ju som förälder till ej myndigt barn ansvarig för att ni följer regler för tex smittskydd, medicinering, doping osv. Här är lätt att göra missar – dopingprov tas även på lokal nivå. Tex kan många muggsalvor, koffein, kakao, no bitecream ge utslag på dopingprov.

Kostnad: Se kursinbjudan

På angivet kursdatum börjar vi – och kör sedan företrädesvis samma veckodag/tid, om inte annat anges. K Medtag anteckningsmaterial. Sista gången skriver vi prov. Om man  har läs/skrivsvårigheter kan detta givetvis göras muntligt (ta gärna med specialdator ed på kursen). Efter godkänt prov samt inlämnat ridintyg registreras ditt godkännande i TDB (Tävlings Data Basen). Då kan du lösa licens och börja tävla! Du får inte något fysiskt kort numera. Du måste vara medlem i klubb för att kunna göra BESTÄLLNING av grönt kort via www.ridsport.se
Du kan gå kursen utan medlemskap- men inte bli registrerad som godkänd.

Förbered dig om du vill med detta

  • Registrera ett TDB-konto på www.ridsport.se (gratis). Glömmer du detta kan du ej genomföra licensansökan. Om du redan finns under MINA RYTTARE hos din förälder- ange detta vid provskrivningen- förbundet måste då hitta dej via ditt personnr vid registreringen av godkänt kort.
  • Gör INSTUDERINGSFRÅGOR GRÖNT KORT på denna hemsidan.
  • Var funktionär på en tävling.
  • Ordna påskrift för INTYGAN RIDKUNSKAP (ska intygas av ridlärare lägst level 2 alt godkänd tränare lägst C).
    Om du tar kort som ej ridande målsman avser ridkunskaperna på intyget  ditt barns ridkunskaper.
  • Intyget hittar du på Gröntkort-fliken -testa bägge länkar om den ena ej funkar.
  • Besök www.ridsport.se och klicka TÄVLINGSREGLEMENTE (välj din gren) samt Hästkunskap.

11168578_10153105728582725_3380726456063242872_n-2

 

Leave a reply