Plats: DIGITALT     samt  www.munkaljungbyridcenter.se för Praktik utomhus troligen gång 2-eller via länk om du inte kan komma fysiskt.  ÖPPEN FÖR ALLA

Alla välkomna- är du inte med i klubb, kan du välja klubb under kursens gång.  Smsa ditt tele vid frågor så ringer jag upp 070-5526300  Anmäl dej med namn, mejladress+tele+ fakturaadress (fysisk adress)  samt antal deltagare. Anmäl på ahovslageri.se@gmail.com eller sms alt fb. Får du inget svar efter anmälan- hör av dej.

Vi kör måndagskvällar 4 veckor på rad, men håller öppet för att någon måndag ev skjuts framåt om ngt oförutsett händer (då jag är beroende av teknisk expertis). Troligen PRAKTIK gång två- UTOMHUS hos oss- alt via länk om du inte kan delta fysiskt.

Kursavgift 900 kr vilket inkluderar kurs, provtagning och numera även avgiften för registrering. Endast kurs, för att lära mer (utan att ta kort) 300kr. FAKTURA KOMMER ATT SKICKAS OCH NÄR DEN ÄR BETALD FÅR DU INLOGGNING TILL  KURSEN. Vi kommer att arbeta via ZOOM eller FACEBOOK ROOMs – återkommer med info om detta när jag kollat med teknisk support.

 

 

 

DIGITAL KURS GÄLLER ENDAST UNDER COVID19. SÅ SNART RESTRIKTIONER SLÄPPS GÄLLER FYSISKA KURSER ENLIGT NEDAN: Jag anordnar Gröntkort-utbildningar kontinuerligt, ca 4-5 per år hemma hos mej eller på klubbar runt Ängelholm/ Helsingborg. Utbildningarna hålls efter intresse – datum kommer upp på hemsidan, eller lägg till mej på Facebook (Anna-Maria Andersson eller munkaljungbyridcenter.se). Du anmäler dig direkt till mig antingen via  formuläret här intill eller på sms/telefon 070-55 26 300(ange din mejl). Är ni många från  samma klubb, kan vi tillsammans boka in  datum – ev. även hos Er. Det blir dock ofta en del avhopp i sista stund, därför måste ni i så fall vara ganska många- samt någon från er som har tid att samla ihop deltagare, fixa lokal, tar in bindande anm.avg  mm).

Bra att veta

Du behöver inte ha med dig hästen till kursen. Det år man är 12 men fyller 13 får man tidigast ta eget kort- för yngre ryttare/kuskar är det förälder som tar kortet. Barnen tar sedan eget kort när de är tillräckligt gamla. Även om du har barn som är gamla nog att ta eget kort – är det bra att som förälder gå kursen. Du är ju som förälder till ej myndigt barn ansvarig för att ni följer regler för tex smittskydd, medicinering, doping osv. Här är lätt att göra missar – dopingprov tas även på lokal nivå. Tex kan många muggsalvor, koffein, kakao, no bitecream ge utslag på dopingprov.

Kostnad: Se kursinbjudan

På angivet kursdatum börjar vi – och kör sedan företrädesvis samma veckodag/tid, om inte annat anges.  Medtag anteckningsmaterial. Sista gången skriver vi prov. Om man  har läs/skrivsvårigheter kan detta givetvis göras muntligt (ta gärna med specialdator ed på kursen). Efter godkänt prov samt inlämnat ridintyg registreras ditt godkännande i TDB (Tävlings Data Basen). Då kan du lösa licens och börja tävla! Du får inte något fysiskt kort numera. Du måste vara medlem i klubb för att kunna få dina provresultat registrerade.
Du kan gå kursen utan medlemskap- men inte bli registrerad som godkänd.

Förbered dig om du vill med detta

  • Registrera ett TDB-konto på www.ridsport.se (gratis). Glömmer du detta kan du ej genomföra licensansökan. Om du redan finns under MINA RYTTARE hos din förälder- ange detta vid provskrivningen- förbundet måste då hitta dej via ditt personnr vid registreringen av godkänt kort.
  • Gör INSTUDERINGSFRÅGOR GRÖNT KORT på denna hemsidan.
  • Var funktionär på en tävling.
  • Ordna påskrift för INTYGAN RIDKUNSKAP (ska intygas av ridlärare lägst level 2 alt godkänd tränare lägst C).
    Om du tar kort som ej ridande målsman avser ridkunskaperna på intyget  ditt barns ridkunskaper.
  • Intyget hittar du på Gröntkort-fliken -testa bägge länkar om den ena ej funkar.
  • Besök www.ridsport.se och klicka TÄVLINGSREGLEMENTE (välj din gren) samt Hästkunskap.

11168578_10153105728582725_3380726456063242872_n-2

 

Leave a reply